Blindheim IL

I hjertet av Blindheim

De siste årene har Blindheim IL fått 176 750 kroner gjennom TAFJORD-andelen. Svært mange har krysset av for at TAFJORD skal gi ekstra støtte til nettopp denne klubben når de har bestilt TV- og internettpakken. - Det er fantastisk gøy at så mange av TAFJORD sine kunder har valgt oss, sier daglig leder i Blindheim IL, Petter Oseberg.

TAFJORD-andelen er et støtteprogram der vi gir 250 kroner til det idrettslaget, korpset eller foreningen du ønsker å støtte når du bestiller TV- og internettpakken.  

Blindheim IL er en stor klubb med ca. 1900 medlemmer og mange aktiviteter innen fotball, håndball og volleyball. Pengene de så langt har fått via sine støttespillere kommer godt med.

Daglig leder Petter Oseberg forteller at aktivitetstilbudet med dette ytterligere kan forbedres.

- På grunn av Covid-19 måtte vi avlyse flere utgaver av TAFJORD Cup, BIL-Cup og andre arrangementer, som normalt gir oss gode inntekter. Det store anlegget vårt med tre fotballbaner, sandvolleyballbaner, sandhåndballbaner og en aktivitetspark, som krevde likevel vedlikehold, så utgiftene var der fortsatt. I år har vi heldigvis kommet godt i gang igjen og det er bare helt fantastisk å se den gleden og entusiasmen hos barna på bana og foreldre på sidelinja. Derfor setter vi stor pris på at så mange av TAFJORD sine kunder har valgt å støtte oss, sier han.  

Nærmere 700 kunder har så langt valgt at TAFJORD skal gi sin støtte til Blindheim IL når de har bestilt TV- og internettpakken. Det blir mye penger av dette.

- Det skal selges mye vafler for å få inn en slik sum. Vi håper at folk vil fortsette å velge TAFJORD sine produkter og tjenester fremover, og dermed støtte oss, sier daglig leder Petter med et stort smil.

TAFJORD er opptatt av å ta vare på lokalsamfunnet og dette tiltaket, Tafjord-andelen, er en av satsingene vi har innført for å bidra.

Salgssjef i TAFJORD, Rune Dalsbø, påpeker at dette ikke er ordinære sponsormidler.

- Dette er penger vi gir i tillegg til de sponsormidlene konsernet årlig deler ut. For å bidra ekstra har vi valgt å gi 250 kroner til det idrettslaget, korpset eller den organisasjonen kunden selv velger når han eller hun fornyer eller inngår avtale om internett og TV fra oss. Med en tildeling så langt på 176.750 kroner til Blindheim IL, ser vi at disse virkelig har hatt glede av dette. Det er tydelig at dette idrettslaget har mange støttespillere, sier han.

Ønsker du å bidra til din klubb på denne måten? Ved å bestille TV- og internettpakken vår får du velge en klubb, korps, kor, eller organisasjon som får 250 kroner fra oss. Dette gjelder også forlengelse av eksisterende avtale. Bestill her.

Petter Oseberg, daglig leder i Blindheim IL, er svært fornøyd med å motta bidrag fra Tafjord-andelen fra Rune Dalsbø i TAFJORD. Her fra en tidligere overrekking.

Petter Oseberg, daglig leder i Blindheim IL, er svært fornøyd med å motta bidrag fra Tafjord-andelen fra Rune Dalsbø i TAFJORD. Her fra en tidligere overrekking.