Vi elsker Telia Play-appen!

Med høstferien rett rundt hjørnet, kan vi ikke få sagt det nok: last ned Telia Play-appen! Når regnet pisker på ruta og kveldene blir lengre og mørkere er det bare å krype sammen i sofaen med en god film eller serie. 


Det er ingen tvil om at TV-vanene våre har endret seg mye. For noen går det litt for fort, mens andre elsker ny teknologi. Uansett hvem du er – å laste ned Telia Play-appen er ikke vanskelig, og du vil ikke angre;

  • Er været kjipt og fjernkontrollen opptatt? Har du Telia Play-appen kan du ta med deg telefonen, nettbrettet eller PC-en til soverommet, godstolen eller furtebua og nyte yndlingsserien eller fotballkampen i fred og fordragelse.
  • Er du ute på tur og glemte helt av Farmen (eller noe annet vanedannende)? Gå inn på Telia Play-appen på mobilen og sett på opptak. Enkelt og greit! 
  • Skal du kjøre langt? Med Telia Play-appen kan du laste ned det du vil se på forhånd av filmer og serier, og se offline i bilen. En drøm både for de i baksetet og fremsetet!
  • På hyttetur utenfor allfarvei? Bruk Telia Play-appen og last ned favorittserien før du drar hjemmefra. 
  • Med Telia Play-appen kan du bruke høstferien til å bli oppdatert på alle de gode seriene og dokumentarene du har gått glipp av – når og hvor du vil. Godbitene ligger der og venter på deg.

Se hvordan du kommer i gang med Telia Play-appen her.

Pssst! Som TAFJORD-kunde får du også gode tilbud på mobilabonnement fra Telia. Det kan fort lønne seg å fylle opp med data til ferien.