Vi elsker Telia Play-appen!

I Telia play finner du alltid god underholdning for hele familien, og det er tilgjengelig akkurat når du trenger det. Vi ikke få sagt det nok: last ned Telia Play-appen! Om bilturen er litt lang og de mørke kveldene blir kjedelige - Telia Play-appen leverer underholdningen.


Det er ingen tvil om at TV-vanene våre har endret seg mye. For noen går det litt for fort, mens andre elsker ny teknologi. Uansett hvem du er – å laste ned Telia Play-appen er ikke vanskelig, og du vil ikke angre. 

5 gode grunner til å laste ned Telia Play-appen: 

  • Er været kjipt og fjernkontrollen opptatt? Har du Telia Play-appen kan du ta med deg telefonen, nettbrettet eller PC-en til soverommet, godstolen eller furtebua for å nyte yndlingsserien eller fotballkampen i fred og fordragelse.
  • Er du ute på tur og glemte helt av 71 grader Nord (eller noe annet vanedannende)? Gå inn på Telia Play-appen på mobilen og sett på opptak. Enkelt og greit! 
  • Skal du fly eller kjøre langt? Med Telia Play-appen kan du laste ned det du vil se på forhånd av filmer og serier, og se offline i bilen. En drøm både for de i baksetet og fremsetet!
  • På hyttetur utenfor allfarvei? Bruk Telia Play-appen og last ned favorittserien før du drar hjemmefra. 
  • Med Telia Play-appen kan du bruke de mørke høstkveldene til å bli oppdatert på alle de gode seriene og dokumentarene du har gått glipp av – når og hvor du vil. Godbitene ligger der og venter på deg.

Se hvordan du kommer i gang med Telia Play-appen her.

Pssst! Som TAFJORD-kunde får du også gode tilbud på mobilabonnement fra Telia. Det kan fort lønne seg å fylle opp med data til ferien.