Administrativ leder i Emblem IL, Daniel Stensøe, setter stor pris på sjekken fra Rune Dalsbø i TAFJORD.

Administrativ leder i Emblem IL, Daniel Stensøe, setter stor pris på sjekken fra Rune Dalsbø i TAFJORD.

'Alle skal med' i Emblem IL!


Emblem IL har mottatt 71 000 kroner fra TAFJORD-andelen de siste årene, noe som har vært et kjærkomment tilskudd til klubben. Den siste utbetalingen rett før sommerferien bidro til at alle fikk bli med til Norway Cup.

Idrettslaget i indre bydel i Ålesund har 700 medlemmer. De har kommunens eneste tilbud for orientering, i tillegg til en solid langrennsgruppe og fotball-lag i alle aldersbestemte klasser.

Norway-cup for alle

Administrativ leder i Emblem IL, Daniel Stensøe, forteller at det var fotballgruppen som kunne nyte godt av det siste tilskuddet fra TAFJORD som kom rett før sommerferien.

–  I år var det fem lag fra Emblem som var påmeldt til Norway cup i august, og vi ville at alle ungdommene på disse lagene skulle få sjansen til være med uten at økonomi var begrensing. Det er ikke billig å sende barna av gårde til Oslo en uke. Derfor fikk vi til en støtteordning for de som hadde behov for det. Dette ble en fantastisk opplevelse for ungdommene og det ble spilt mange spennende kamper på Ekeberg i løpet av den uka. Ekstra gøy var det at fire av de fem lagene kom til A-sluttspillet, forteller en fornøyd Daniel.

Flere store prosjekt på ønskelista

Daniel forteller at drømmen er å få starte opp fotballfritidsordning (FFO) for 1.-7. klasse, og dette får de forhåpentligvis på plass når den nye skolen med tilhørende hall står klar til nyttår. 

 – Vi har også et desperat behov for garderober i tilknytning til stadion, så planen er å innrede kjelleren i klubbhuset som har mye ubrukt areal. Videre drømmer vi om en skikkelig tribune ved fotballbanen og en egen hall med kunstgress. Vi har virkelig bruk for hver eneste krone!

Kundene er med og bidrar

- Vi er utrolig takknemlig for at kundene til TAFJORD har vært med på å bidra, sier Daniel. Tenk at nesten 300 stykker har valgt å støtte akkurat oss i Emblem IL med TAFJORD-andelen! Og det er fortsatt ikke for sent – for de som ikke har bestilt TV- og internettpakken enda, må jeg bare minne om at de må benytte seg av muligheten til å velge en organisasjon som skal få et bidrag, avslutter han.

For det det nettopp sånn TAFORD-andelen fungerer – når du bestiller TV- og internettpakken får du mulighet til å velge en klubb, et korps eller en annen frivillig organisasjon mottar 250 kroner fra oss. Så langt har det blitt tildelt over to millioner kroner til ulike organisasjoner gjennom dette prosjektet.