Markedssjef i Aksla IL, Johnny Vattøy, setter stor pris på sjekken som Rune Dalsbø overrekker fra TAFJORD.

Markedssjef i Aksla IL, Johnny Vattøy, setter stor pris på sjekken som Rune Dalsbø overrekker fra TAFJORD.

TAFJORD-andel til Aksla IL

De siste årene har Aksla mottatt 89.250 kroner gjennom TAFJORD-andelen.

Har du en organisasjon i lokalområdet som du synes gjør en viktig jobb for barn og unge sånn som Aksla IL? Når du bestiller TV- og internettpakken fra oss kan du velge en klubb, lag, korps, kor eller annen organisasjon som får 250 kroner fra oss. Kanskje ikke så mye for en enkelt kunde, men til sammen kan dette bli store og viktige summer.

Dette setter vi stor pris på!

Aksla IL er en av klubbene i regionen vår som har oppnådd store fordeler gjennom sine støttespillere. De siste årene har tilhengerne sørget for at de har fått tildelt 89.250 kroner ved å kjøpe TV- og internettpakken fra oss.

- Dette setter vi veldig stor pris på, både initiativet fra TAFJORD og det at kundene i nærområdet her velger å støtte nettopp Aksla IL! , sier markedssjef Johnny Vattøy.

Aksla IL er NFF sertifisert Kvalitetsklubb og tilbyr mye aktivitet for barn og unge som bor i området Ratvika, Lerstad, Hatlane, Bogneset og Gåseid. Totalt engasjerer de ca. 800 aktive spillere, fordelt på 300 håndball- og 500 fotballspillere.
I tillegg til aldersbestemte lag i fotball og håndball, arrangerer de FFO (Fotballfritidsordning), fotballskoler, Aksla Xtra Ungdom (fotball), camper og posisjonsskoler (håndball) utenom skoletid.

Vattøy forteller at idrettslaget de siste årene har brukt mye tid og ressurser på det nye anlegget. Det er , det er lagt totalrenovert og utvidet med 40%, det er lagt kunstgress på fotballbanen, nye ballfangernett, asfaltert områder for parkering og de har fått nytt tribuneanlegg.

- Alle monner drar! Det koster å drive et idrettslag, og vi er avhengig av alle bidrag vi kan få. Så vi må bare oppfordre alle våre støttespillere til å benytte seg av dette tilbudet fremover også, sier Vattøy.

 

Du kan bestille TV- og internettpakke og være med å bidra til DIN favoritt-organisasjon her!