Konsernsjef i TAFJORD, Erik Espeset og ordfører i Fjord kommune, Eva Hove er godt fornøyd med samarbeidet.

Konsernsjef i TAFJORD, Erik Espeset og ordfører i Fjord kommune, Eva Hove er godt fornøyd med samarbeidet.

Førjulsgave til Eidsdal

Det var god stemning i Eidsdal 1. desember, da vi feiret at fiberutbyggingen var ferdig i bygda. Med det er Fjord enda et skritt nærmere full utbygging av fiber i hele kommunen.

En stolt ordfører Eva Hove, kunne med dette konstatere at Fjord vil være en av de første kommunene i landet som kan tilby fiberbredbånd til alle innbyggerne!

Viktig infrastruktur for innbyggere og næringsliv

- Det å ha fiber i dag, er like viktig som strøm og vatn.  For oss som distriktskommune er dette avgjørende for å kunne rekruttere nye innbyggere og få næringsliv til å etablere seg, fortalte Eva Hove.

Ordføreren i Fjord kommune er veldig fornøyd med samarbeidet med TAFJORD, og at alt har gått etter planen. Nå ligger det til rette for at utbyggingen i hele kommunen skal være ferdig i februar, som planlagt.

Fibernettet er fremtiden

Konsernsjef i TAFJORD, Erik Espeset, var også veldig fornøyd med å være med på denne merkedagen for Fjord kommune.

- Vi er veldig stolt over å få være med på å føre fiber frem til alle i Fjord kommune. Fiber er fremtiden! Kobbernettet blir snart nedlagt og det er ingenting som slår fibernettet på kapasitet og hastighet, sa han.

Hele bygda var invitert til åpningsfesten, og TAFJORD-vafler og demonstrasjon av TV-løsningen hørte selvfølgelig med. På åpningsdagen kunne også innbyggerne i kommunen få hjelp hjemme av TAFJORD sin fiberpatrulje.