Get blir Telia! 

Telia styrker sin posisjon i markedet og har i dag lagt Get sine produkter inn i sin portefølje. Nå gleder vi oss til å se hva Telia kan gi oss av nye muligheter, som kan komme kundene våre til gode. 

I løpet av kort tid vil alle TV-kunder få en programvareoppdatering. Når du har akseptert dennevil det være Telia sin logo og farger som preger bildet på TV- og strømmeløsningen.  Innholdet og navigeringen er derimot som før. Telia forteller ellers at alle TV-kundene skal beholde den TV-boksen de har.  - At det står en Get-logo på den, kan vi leve med. Her tar vi en sammen for miljøet! sier de. 

Fra Get-app til Telia Play

Get-appene har blitt Telia-apper. Det har du kanskje allerede merket deg? Oppdateringen av disse appene skjer automatisk dersom du har aktivert «automatisk oppdatering av apper» i Google Store eller i App Store. Hvis denne funksjonen ikke er aktivert, må du selv laste ned ny versjon.  

Innlogging som før 

«Min side» for TV og internett blir også ikledd Telia-drakt. Innholdet vil imidlertid være akkurat det samme som før. Gå inn på «Min side» på tafjord.no og logg deg inn på «Min side Telia». Brukernavn og passord er som før.  

Å få Telia som leverandør tror vi blir en svært positiv opplevelse. Nå er videre utvikling av TV og strømmetjenestene i fokus sammen med mobil og vi er sikre på at Telia etter hvert kan tilføre oss mye nytt og spennende i tiden fremover. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om denne endringen. Du når oss både via Facebook, på chat på tafjord.no og på telefon 70 10 00 00. 

Du finner ellers aktuelle spørsmål og svar om endringen her