85 250 kroner til mer aktivitet!

Det er ingen tvil om at Spjelkavik IL har en stor heiagjeng. Da kundene våre fikk mulighet til å velge en organisasjon de ville at vi skulle donere 250 kroner til, ga dette svimlende 85.250 kroner til klubbkassa.

Bestillingen din gir penger til klubb!
De siste månedene har vi hatt en liten vri på salget av internett- og TV-pakken vår. De som har inngått avtale om denne pakken har fått øremerket 250 kroner i støtte fra oss til den klubben, korpset, koret eller organisasjonen de selv ønsket.

Når beløpene fra donasjonene for april og mai ble oppsummert, var det mange som hadde fått store og uventede summer å rutte med fremover. Både Aksla IL, Blindheim IL og Sportsklubben Herd har fått utdelt store beløp gjennom ordningen, men mest av alle fikk altså Spjelkavik IL i denne runden.

Aktivitetstilbud til ungene
-Helt fantastisk!, sier daglig leder i Spjelkavik IL, Torgeir Glomseth Olsen. – Dette er virkelig kjærkomne penger for klubben. Koronatiden har vært spesiell, med avlyste cuper og dermed reduserte inntekter.  

- På et anlegg som dette er det alltid behov for oppgradering og nye investeringer. Egentrening har vært viktig for mange i denne perioden, så jeg ser for meg at det hadde vært fint å bruke noen av disse kronene til utstyr til nettopp dette. For eksempel ballvegger, sier han. 

Sportssjef Preben Austnes Lorgen legger til at det viktigste i jobben er å legge til rette for at aktivitetstilbudet i klubben er så bra som mulig. – Akkurat nå er det sommercamp for barn mellom 6 og 10 år her, og det går ikke bare i fotball. Det er jo fantastisk tur-muligheter rundt her, og det benytter vi oss av. Det viktigste er å holde i gang aktiviteten for ungene.

Alt henger sammen

Ønsker du å bidra til din klubb på denne måten? Ved å bestille TV- og internettpakken vår får du velge en klubb, korps, kor, eller organisasjon som får 250 kroner fra oss. Dette gjelder også forlengelse av eksisterende avtale. Bestill her.   

Vi har også en egen strømavtale for støttespillere som deg. Med Tafjord Samspill går det 1 øre for hver kWh du bruker tilbake til den klubben eller foreningen som står ditt hjerte nærmest.