Som mangeårig leverandør av fibertjenester til Momentium, er vi stolt over å annonsere at vi er klar for å forlenge samarbeidet! Vi liker å handle lokalt - og det gjør Momentium også.

Samarbeid til glede for hele regionen

Idar Giskegjerde i Momentium forteller at de fortsatt skal satse friskt.

– I år er det utrolig gøy å presentere byfjellet Aksla som ny arena, der vi åpner med en fantastisk konsert med Madrugada 18. juni. I tillegg kjører vi på med Ålesund Live, Sommerfesten og Jugendfest som før. Det er helt fantastisk å tenke på at det i år er 15 år siden den første Jugendfesten ble arrangert, og den reisen vi har gjort på disse årene! Dette hadde ikke vært mulig uten å ha det lokale næringslivet med på laget, sier han.

I tillegg til de store festivalene, arrangerer Momentium også mindre konserter gjennom hele året på Terminalen og T2. Her er det mulig å oppleve både internasjonale navn og lokale band.

Næringsliv i vekst

Et bredt kulturliv er viktig for oss som bor her. Ikke bare for å skape positive opplevelser for innbyggerne i regionen, men også for at de som bor her skal trives og ønske å bli – og for at nye skal ønske å flytte hit. Vekst i næringslivet fordrer kvalifisert arbeidskraft, og om vi skal konkurrere om de flinkeste hodene må vi kunne tilby de samme opplevelsene som de har tilgang til i de største byene.

-Vi tror at ungdommene som har vokst opp med Jugendfest, vet hva vi har å tilby her nå. Det vil ha en positiv innvirkning på vurderingene om de skal flytte hjem igjen til Sunnmøre når de skal etablere seg etter å ha studert et annet sted noen år, sier Idar.

Vi kunne ikke vært mer enig, og gleder oss til å bli med videre på laget og samarbeide om å skape enda mer liv i bygd og by.

Dette er et samarbeid som skaper fordeler for alle som bor i regionen vår, og det vil selvfølgelig dryppe litt ekstra på kundene våre. Stay tuned! -> Tafjord fordel