Selskapene som driver med rådgiving og salg av strøm i energikonsernene TAFJORD, Sogn og Fjordane Energi (SFE), Tussa og Sognekraft slo seg sammen ved nyttår. I dag kan vi fortelle at navnet på det nye og spennende strømselskapet er Wattn.

Samlet har de fire strømselskapene med seg omtrent 100.000 kunder inn i det nye selskapet. Wattn skal ha et tydelig lokalt fotfeste, men har ambisjoner om å vokse ytterligere både lokalt og nasjonalt. Med nye, enkle og fremtidsrettede løsninger skal selskapet friste både eksisterende og nye kunder.

- For Wattn er det å bli stor ikke noe mål i seg selv, men det er viktig å bli stor nok til å kunne gjøre ting bedre. Sammen kan vi tilby både bedrifts- og privatkunder flere og bedre produkt og tjenester med fokus på smart teknologi og bærekraft, sier administrerende direktør Øystein Vikingsen Fauske i Wattn.

Større merverdi for kundene
Det skal være enkelt å være strømkunde hos Wattn, og de som ønsker det skal få mer ut av kundeforholdet sitt enn de gjør i dag.

- Vi slår oss sammen for å bli enda bedre - for å kunne være en konkurransedyktig aktør med fremtidsrettede produkt og tjenester for kundene våre. En ny kundeapp og en større bedriftsportal-løsning er under utvikling. Disse smarte løsningene vil gi enda bedre innsikt og kontroll over kostnader og forbruk. Vi ønsker også å spille på lag og kommer til å ta kundene med på råd for å utvikle de beste og mest kundetilpassede løsningene på markedet, sier Fauske.

Alle ansatte er med
Alle som jobber i de fire strømselskapene er med videre, og kontorene i Ålesund, Sandane, Førde, Florø, Ørsta og Vik i Sogn blir opprettholdt.

- De ansatte sitter med stor kunnskap om kundene, markedet, nærområdet og brenner for god kundeservice. Dette gir oss en enorm faglig tyngde, og jeg er sikker på at kundene våre blir godt ivaretatt, sier Fauske.

Hovedlansering til høsten
Wattn skal endelig lanseres til høsten, og lover å holde kundene godt informert.

Om Wattn
Wattn har 50 ansatte fordelt på kontorer i Ålesund, Sandane, Førde, Florø, Ørsta og Vik i Sogn.

Wattn er eid av TAFJORD (38,07 %), SFE (27,50 %), Tussa (19,03 %) og Sognekraft (15,40 %).

Det er selskapene som driver med rådgiving og salg av strøm i de fire konsernene som nå slår seg sammen. De resterende selskapene i de fire konsernene er ikke omfattet av samarbeidet og vil holde frem som tidligere.