Fremdeles er det mange hundre bedrifter i området som får tilgang til internett via de gamle kobberledningene. Telenor, som har ansvaret for å drifte kobbernettet, har meldt at alt vedlikehold opphører innen 2023, og i mange tilfeller før. Hvor lenge tør du og din bedrift vente?

Nødvendig modernisering av nettet

I  kobbernettet kan man finne komponenter som ble produsert i 1926, som fortsatt er i bruk. Det er kanskje på tide å gjennomføre en oppgradering til fiberbasert teknologi som er stabilt, driftssikkert og gir ubegrenset kapasitet?

Den siste tiden har vi blitt kontaktet av flere bedrifter som har problemer med internettlinjen sin via kobbernettet. De opplever at feilretting tar lang tid eller at feil ikke blir utbedret i det hele tatt. Her risikerer man å bli sittende uten internettilgang over en lengre periode. 

Avhengig av et stabilt nett

En av dem som plutselig var i en slik desperat situasjon var Acto Terapi og Trening i Langevåg. - Det var fortvilende å plutselig miste internett-tilgangen. Da går det virkelig opp for en hvor avhengig vi har blitt av teknologien, erkjenner Kjetil Saugestad i Acto Terapi og Trening. - Heldigvis lå det meste til rette for en hurtig leveranse av fiber til lokalene. - Det tok bare noen timer fra vi tok kontakt med TAFJORD til vi igjen hadde tilgang til viktig informasjon om klientene våre. Vi er utrolig fornøyd med den servicen vi fikk, sier Saugestad. 

Effektiv feilretting med eget nett

Siden TAFJORD har eget fibernett som vi selv drifter blir feilretting gjort raskt og effektivt. Når det er sagt, er det ytterst sjelden vi opplever feil eller brudd på bedriftslinjene. Derfor kan vi også garantere 99,5% oppetid. Les mer om vårt fiberbredbånd for bedrifter. 

Hvor lenge tør du å sitte på gjerdet før du tar et digitalt syvmilssteg og bestiller fiber?

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Lars Erik Ydstebø
Kunderådgiver

970 40 562
lars.ydstebo@tafjord.no

Kristian Bunes
Kunderådgiver

982 16 271
kristian.bunes@tafjord.no