Slik forvandler du stuen til en kinosal

 

Selv om kinoen er stengt kan man vel se filmpremierer på skikkelig vis? Rigg stua til å bli familiens private kinosal, demp lyset og popp så mye popcorn dere bare makter! Her er de siste filmnyhetene!

 

Emma

Komedie, Romantikk, Drama.

Lei Emma

Emma Woodhouse er en vakker, smart og rik - men rastløs - alfakvinne som mangler rivaler i hjembyen sin, hvor det ikke skjer så mye. I denne gnistrende satiren om sosiale klasser og slitet med å vokse opp, må Emma navigere mellom dårlige dater og romantiske feilskjær for å finne kjærligheten...som har vært der hele tiden.

→ Lei den her!

 

iHuman

Dokumentarthriller

Lei iHuman

iHUMAN er den første internasjonale kinodokumentaren som viser den akselererende industriens politiske og sosiale konsekvenser gjennom møter med noen av de største pionerene i vår tid. Og hvordan sikrer vi at kunstig intelligens blir brukt i det godes tjeneste og ikke til overvåking, undertrykking og krigføring? Teknologifirmaene oppleves som de nye supermaktene, kommer teknologien til å ta strupetak på demokratiet? Menneskeheten står foran et veiskille.

→ Lei den her!

 

The Invisible Man

Skrekk, Sci-Fi.

Lei The Invisable Man

Fanget i et voldelig og kontrollerende forhold med en rik og genial vitenskapsmann, flykter Cecilia Kass en mørk natt og holder seg gjemt med hjelp av søsteren, barndomsvennen deres og tenåringsdatteren hans. Men når Cecilias voldelige eks begår selvmord, og hun arver en stor del av formuen hans, begynner hun å mistenke at selvmordet hans var falskt. En rekke uhyggelige sammentreff får dødelige utfall og truer dem hun elsker mest. Cecilia tviler på fornuften sin, og prøver desperat å bevise at hun virkelig blir jaget av noen som ingen kan se.

→ Lei den her!

 

Amundsen

Drama

Lei Amundsen

Se eventyrdramaet om Norges største polfarer, Roald Amundsen, som blant annet ble den første som nådde Sydpolen. Filmen er en dramatisering av virkelige hendelser, og lar oss bli kjent med Amundsen gjennom ekstreme ekspedisjoner i utrolig natur, hans kompliserte kjærlighetsliv og det turbulente forholdet til sin egen bror.

→ Lei den her!