Klar, ferdig, vinter-OL!

Er du klar for to uker med spenning i langrennsløypene, hoppbakken, mellom slalåmportene og på isen? Norge stiller med medaljehåp i de fleste grenene og det er store forventninger til gullfest i Beijing. Det er bare å gjøre seg klar med fjernkontrollen til den 4. februar!

Med ulike rettigheter til forskjellige distributører er det ikke alltid like lett å manøvrere i jungelen av kanaler og strømmetjenester.

Hva trenger jeg for å se vinter-OL?
Det er Discovery som har rettighetene til TV-sendingene av vinter-OL i Beijing 2022. Dette betyr at du kan se det meste på TV Norge og Eurosport. TV Norge er en av de faste kanalene som er inkludert i Telia Play, mens Eurosport kan du velge inn for 20 poeng i Valgmenyen. Husk at du kan velge inn og ut kanaler så ofte du vil! Det gjør du her.

Har du ikke lyst til å gå glipp av en eneste øvelse, kan du bestille Discovery+. Da får du også se alt av curling, bob, friski og ishockey blant annet. Kjøp Discovery+ her.

Hva bør vi ikke gå glipp av?
Intet OL uten åpningsseremoni, og vi regner med at Beijing serverer en åpningsseremoni som er et OL verdig. Se den på TV Norge 4. februar kl. 12. 30. Deretter går det slag i slag de neste 2 ukene.

På grunn av tidsforskjellen vil en del av øvelsene gå natt og tidlig morgen norsk tid.

Det blir veldig spennende å følge med på alpinlandslaget, her er det medaljehåp i fleng. De fleste øvelsene starter mellom kl. 3 og 4 om natten, så sett på vekkerklokka. Det er også store forventninger til langrennstroppen med Johaug og Klæbo i spissen. Langrennskonkurransene vises stort sett i 8-tiden om morgenen.

Se hele programmet her. 

Gå ikke glipp at et eneste spennende minutt med Telia Play
Synes det er litt tidlig å stå opp kl. 4 for å se Kilde i utforløypa, ta med telefonen og se det i senga.  Med Telia Play-appen kan du se TV hvor du enn er, på den skjermen som passer deg best.

Og du – husk at du kan sette på opptak da!