Tett på - på god avstand

Vi følger vi hele tiden anbefalingene til Folkehelseinstituttet og gjør det vi kan for å hindre smitte blant våre kunder og ansatte.

Med ansvar for samfunnskritisk infrastruktur er det viktig både for oss og lokalsamfunnet at vi holder våre ansatte friske. Dette for å sikre kraftproduksjon, stabil leveranse av internett, avfallshåndtering og fjernvarme i lokalsamfunnet vårt.

Samtidig ønsker vi å gjøre det vi kan for å hjelpe kundene våre.


Åpningstider

Vi har vanlige åpningstider på telefon:

  • Mandag - fredag: 9 - 20
  • Lørdag: 12 - 15

Resepsjon og kundemottak er åpen for inn- og utlevering av utstyr. Dette betyr:

  • Inn- og utlevering av utstyr kan skje i resepsjonen mellom kl. 9 og 15.30 mandag til fredag. 
  • For å unngå spredning av smitte ber vi om at det oppholder seg maks fem personer i resepsjonen om gangen. Hold avstand!

Har du behov for å komme i kontakt med oss for andre spørsmål, ring 70 10 00 00 eller send oss en melding på Facebook eller via kontaktskjema på tafjord.no (link)


Installasjoner og fiberpatruljen

For å unngå spredning av koronavirsuset blant våre kunder og ansatte, vil hverken salgskonsulenter eller fiberpatruljen komme hjem til kunder før smittefaren er over.

Enkelte av våre fiberinstallatører varsler at de trapper ned arbeidet av hensyn til smittespredning, men vi gjør det vi kan for å koble opp fiberkundene våre.


Stengte dører på anleggene

Dørene ved alle anleggene våre er stengt. Energigjenvinningsanlegget tar selvsagt imot avfallsbilene. Vi får dermed destruert smittefarlig avfall ved forbrenning som før.

Tusen takk for forståelsen.