Hvordan får jeg eFaktura fra TAFJORD?

For å motta eFaktura må du gi en generell aksept for dette i nettbanken eller betalingsappen din. En slik aksept blir kalt «Ja takk til alle», «Automatisk eFaktura», «Alltid eFaktura» eller «eFaktura fra alle», avhengig av hvilken bank eller betalingsapp du bruker.  

Er det noen andre som betaler fakturaen din? 
Enkelte av våre kunder har en ordning der andre betaler fakturaen på internett/TV for dem. Dette kan være andre privatpersoner eller bedrifter. 

Innføringen av eFaktura 2.0 innebærer at eFakturaen vil bli sendt i nettbanken til den som er juridisk eier av abonnementet. Dersom du ikke har sagt «Ja takk til alle» i nettbanken, eller har reservert deg mot å motta eFaktura fra oss, vil den som er oppgitt som annen betaler får tilsendt faktura.

Innføringen av eFaktura 2.0. har ingen påvirkning på EHF (Elektronisk handelsformat).

Vi gjør også oppmerksom på: 

  • Dersom en annen person betaler fakturaen din på internett/TV fra oss, og vedkommende har inngått Avtalegiro i sin bank på denne avtalen, vil fakturabeløpet fortsatt bli trukket fra vedkommende sin konto. For å unngå dette kan vedkommende slette Avtalegiro-avtalen som er inngått. 
     
  • Dersom den som betaler fakturaen din er en bedrift som har betalingsmåte EHF, vil bedriften få fakturaen inn i regnskapssystemet sitt som før. 
     

Vi understreker at innføringen av eFaktura 2.0 er landsdekkende og gjelder eFaktura generelt. Du kan lese mer om endringene her: www.efaktura.no/privat