Hvorfor hakker TV-bildet?

Det kan være fire årsaker til at TV-bildet hakker:

  1. Dersom du ikke har skiftet HDMI-kabelen når du koblet til Strømme- og TV-boksen kan dette være en av årsakene til at du opplever et hakkete TV-bilde. Du må bruke HDMI-kabelen som fulgte med Strømme- og TV-boksen, eller en nyere versjon av HDMI-kabelen tilsvarende 2.0b.

  2. Det kan være du har en switch eller fordelingsboks som ikke støtter IMGP snooping. IMGP snooping er en funksjon som kreves for å kunne motta direktesendinger på Strømme- og TV-boksen. Har du en switch/fordelingsboks som ikke søtter IMGP snooping mellom vår hjemmesentral og Strømme- og TV-boks, vil du kunne oppleve hakking, svakt signal og forsinkelse på meny og kanalskifte. For å sjekke om dette er problemet kan du prøve å koble nettverkskabelen rett fra hjemmesentralen til TV-boksen (uten å gå via swich/fordelingsboksen).

  3. Kabelen kan også være en årsak til hakking. Prøv å koble til en ny nettverkskabel mellom hjemmesentralen og Strømme- og TV-boksen
  4. Ofte kan årsaken til hakking være dårlig signal. Da kan du prøve å koble en nettverkskabel i Strømme- og TV-boksen din.