TAFJORD og AaFK

Innenfor sponsorarbeidet vårt samarbeider vi best med de som er opptatt av og har energi nok til å bidra til utvikling lokalt – også utenfor egne rekker. Sponsorsamarbeid bygger på  verdier vi deler med laget eller organisasjonen som mottar støtte. Vår hensikt er å bidra til utvikling, skape muligheter og gode opplevelser lokalt - bygge opp noe over tid, som er større enn vi klarer hver for oss. Ålesunds Fotballklubb betyr i denne sammenheng mye, bla som inspirasjonskilde for mange barn og unge i vårt område.

Ålesunds Fotballklubb har en sterk og unik merkevare på Sunnmøre, som er vårt kjerneområde. Langt de fleste av AaFKs tilhengere og partnere er derfor våre kunder. Det gjør knytningen mellom oss ekstra interessant. Vi ønsker å bidra til at alle deler av vår region skal være et attraktivt og godt sted å bo, vokse opp i og å flytte til – med et variert tilbud av aktiviteter og like muligheter for alle. Ett nytt og flott eksempel er AaFKs samarbeid med Fortuna. Vi er sikre på at AaFK Fortuna nå får økt oppmerksomhet, inspirerer flere jenter som vil spille fotball og at det bidrar til like muligheter for jenter og gutter.

Siden midten på nittitallet har vi samarbeidet med AaFK og langsiktighet er et nøkkelord for TAFJORD. AaFK er, etter ett par år på nivå to, nå tilbake i Eliteserien. Som samarbeidspartner var det naturlig for oss å fortsette samarbeidet etter nedrykket, for om mulig å bidra til ny sportslig suksess. Vi gleder oss sammen med AaFK og alle supporterne til kommende sesong i Eliteserien. Sammen med blandt andre AaFK vil vi i TAFJORD øke vår innsats for den lokale idretten og bidra til økte muligheter for små og store jenter og gutter.

AaFK på besøk på Blindheim skole.