Aktuelt

Nytt kontonummer
Ny avsender og nytt kontonummer
Fra og med 1. november er Tafjord Connect avsender av fakturaen for internett og TV. Vi har også nytt kontonummer.
Tafjord Marked blir Wattn
Når gode energier går sammen
Selskapene som driver med rådgiving og salg av strøm i energikonsernene TAFJORD, Sogn og Fjordane Energi (SFE), Tussa og Sognekraft har slått seg sammen og blitt Wattn.
HBO Max
Nå kan du få HBO Max!
HBO Nordic fases ut, i stedet får vi nå tilgang til HBO Max - med et enda større og bedre underholdningstilbud.
Besøk oss på Boligmessa
Besøk oss på Boligmessa!
1. 3. oktober er vi plass under årets Boligmesse i Sparebanken Møre Arena. Kom innom standen vår for et godt tilbud på TV- og internettpakken vår, eller om det er noe du lurer på. Gratisbillett finner du her!
Oppgradering av mailserveren for @mimer.no
Oppgradering av mailserveren for @mimer.no
Vi har gått over til et sikrere og mer oppdatert system for mail-serveren til webmailen. Dette betyr at alle som bruker @mimer.no-mail må endre innstillingene for å kunne sende og motta e-post.
Fiber til alle på Dyrkorn
Fiber til alle på Dyrkorn
I Fjord kommune skal alle innbyggere få tilgang til fiberbredbånd i løpet av 2022. Først ut med full dekning var Dyrkorn, og det ble det en aldri så liten folkefest i bygda da vi markerte dette mandag 31. mai.
Paramount+
Paramount+ med nytt underholdningsunivers
Paramount+ har relansert og tilbyr sitt helt nye underholdningsunivers med tusenvis av filmer og serier for store og små, direkte i Telia Play!
Trådløst system til Bro
Trådløst system til Bro
Restauranthuset Bro i Ålesund sentrum har fiber og trådløst system fra TAFJORD.
Brudd i forhandlingene mellom Telia og NENT
Enighet mellom Telia og NENT
Telia og NENT har endelig kommet til enighet om en ny distribusjonsavtale, og kanalene skal være tilbake i Telia Play i løpet av ettermiddagen fredag 26. mars.
Mer aktivitet i Spjelkavik IL
Mer aktivitet i Spjelkavik IL
Det er ingen tvil om at Spjelkavik IL har en stor heiagjeng. Da kundene våre fikk mulighet til å velge en organisasjon de ville at vi skulle donere 250 kroner til, ga dette svimlende 85.250 kroner til klubbkassa.
Herd i manges hjerter
Herd i manges hjerter
Når du bestiller internett og TV fra oss får du muligheten til å velge en klubb, lag, kor, korps eller annen organisasjon som vi donerer 250 kroner til. Dette har gitt Sportsklubben Herd en solid pott det siste halvåret.
Telia beholder dagens pris på Premier League
Telia beholder dagens pris på Premier League
Med TV2 Sport Premium kan du følge spenningen i verdens beste liga, Premier League. Med TV-pakken vår får du Premier League til markedets laveste pris!
Get blir Telia!
Get blir Telia!
Telia styrker sin posisjon i markedet og har i dag lagt Get sine produkter inn i sin portefølje. Nå gleder vi oss til å se hva Telia kan gi oss av nye muligheter, som kan komme kundene våre til gode.
Planlegger felles satsing innen strømsalg
Planlegger felles satsing innen strømsalg
De tre energikonsernene TAFJORD, SFE og Tussa planlegger et felles selskap for strømsalg til privat- og bedriftsmarkedet i regionen.
Kortreist moro i Tafjord
Kortreist moro Tafjord
Du trenger ikke reise lenger enn til Tafjord for å oppleve noe litt utenom det vanlige i sommer. Her finner du nemlig det fantastiske aktivitetssenteret Ville Krefter.
TAFJORD og vindkraft
TAFJORD og vindkraft
Vindkraft skaper debatt både nasjonalt og lokalt. Mange tror at TAFJORD er tungt inne i utbygging av vindkraft og vi får mange spørsmål til hvordan vi stiller oss i den pågående debatten.
300 000 kroner til skolekorps
300 000 kroner til skolekorps
At skolekorpsene spiller en stor rolle på 17. mai, er det ingen tvil om. Og at de er aktive og engasjerte har vi nå også fått bevis for. Derfor ønsket vi å bidra litt ekstra til dem i år.
Strømprisen i krisetid
Strømprisen i krisetid

Min side
7 gode grunner til å bruke Min side
Visste du at du selv kan velge forfallsdato hos TAFJORD? Eller utsette fakturaen? Og få oversikt over strømkostnadene dine?
Vi bruker selgere fra Electi
Har du blitt kontaktet av en av våre flinke salgsrepresentanter? I tillegg til å ha egne selgere har vi et samarbeid med det Oslobaserte salgsselskapet Electi.
Get spanderer!
Get spanderer!
Alle våre TV-kunder får nå full kompensasjon på TV2 Sport Premium og Viasport fra Get. Dette som følge av utsatte kamper i Champions League og Premier League. TV-kundene får i tillegg fri tilgang til C More frem til 27. mars.
Endringer i kanalrekkefølgen
Endringer i kanalrekkefølgen
Det er noen endringer i kanalrekkefølgen i Get boX, samtidig som TV2 Humor går ut.
Fiber til jul på Nordøyane
Fiber til jul på Nordøyane
Utbyggingen av fiber til Fjørtofta, Harøy og Finnøy er nå avsluttet og de aller fleste kundene er allerede tilkoblet det nye fibernettet. Over 500 husstander på Nordøyane kan dermed kose seg med lynraskt internett og TV-løsningen fra Get denne julen.
Kundesenter på hjul
Kundesenter på hjul
Har du et problem med internett eller TV-løsningen som du ikke finner ut av selv?
Fylkeskommunen velger TAFJORD som strømleverandør
Fylkeskommunen velger TAFJORD
TAFJORD fortsetter som strømleverandør i fire nye år etter å ha vunnet anbudskonkurransen for fylkeskommunen.
Går sammen og styrker fibersatsingen
Går sammen og styrker fibersatsingen
Telekomvirksomhetene i TAFJORD og Nordvest Nett samles i Tafjord Connect AS fra 1. oktober 2019. Selskapet, som er et datterselskap i konsernet TAFJORD, vil med denne satsingen bli eid av Tafjord Kraft AS (80%) og Nordvest Nett AS (20%) i fellesskap.
Overløp på Zakariasdam
Overløp på Zakariasdam
På grunn av omfattende revisjon, står kraftstasjonen Tafjord 4 stille. Dette betyr at vannet fra Zakariasvannet får renne fritt over kanten for tiden. Et imponerende syn, synes vi, selv om vi gjerne skulle brukt vannet til kraftproduksjon
Fiberutbygging
Fiberutbygging
I forbindelse med at det har kommet en ny aktør på markedet som ønsker å bygge ut fiber, får vi mange spørsmål fra kunder. Vi ønsker derfor å klargjøre noen punkter for å unngå misforståelser.
Vi er med på laget!
Vi er med på laget!
TAFJORD fortsetter sponsorsamarbeidet med AaFK også i 2019.
Nå kan du betale fakturaen på Vipps!
Nå kan du betale fakturaen på Vipps!
Har du prøvd Vipps, vet du hvor enkelt det er. Og kanskje har du allerede oppdaget at eFakturaen nå kommer på Vipps også. Det har aldri vært enklere og raskere å få betalt regningene.
Fristende å bytte strømleverandør?
Fristende å bytte strømleverandør?
Det kan være vanskelig å vite hva som er best og riktig med hensyn til valg av strømleverandør. Og når selgeren banker på døra eller er i andre enden av røret med fristende tilbud er det ikke alltid enkelt å takke nei.
Wifi i Tafjordfjella
Wifi i Tafjordfjella
Som en gest til fjellvandrere blir det mulig å bruke Tafjord Kraftproduksjon sitt nett på noen av hyttene i Tafjordfjella.
1000 fiberlinjer til bedriftskunder
Tusen fiberlinjer til bedriftskunder
EHG Regnskap mener internett gjennom fiberlinjer er helt nødvendig for å kunne drive effektivt. Dette gjorde at vi kunne levere dem vår fiberlinje nr. 1000 til bedrifter!
5 gode strømsparetips
5 gode strømsparetips
Selv om det er vår i lufta, er strømprisene på kraftbørsen fortsatt relativt høye. Den mest effektive måten å holde strømregningen nede på er ved å spare strøm.
10 år med Tafjord EnergiArena!
10 år med Tafjord EnergiArena!
I år er det 10 år siden vi startet opp med Tafjord EnergiArena. På denne tiden har et hundretall bedrifter til sammen spart 150 millioner kroner i energikostnader gjennom programmet!