Aktuelt

Premier League i Telia Play
V premium med Premier League i Telia Play
Følg Haaland, Ødegaard og Bobb med flere i verdens beste fotballiga! Nå tilbyr vi V premium til 599,-/mnd ut september - uten bindingstid.
Utrygg is
Utrygg is i Tafjordfjella
Vi har 16 regulerte vann i fjellene og alle disse vil til tider ha svak og usikker is. Så vær forsiktig når du ferdes der - sjekk vår oversikt før du starter på turen.
BBC Nordic
BBC Brit + BBC Earth = BBC Nordic
BBC Studios har lanser BBC Nordic. Nordic erstatter BBC Brit og BBC Earth, og gir deg det beste innholdet fra begge kanalene - spesialtilpasset det nordiske markedet.
Innføring av merverdiavgift på nyhetskanaler
Fra 1. januar 2023 innførte myndighetene merverdiavgift på nyhetskanaler på TV. Dette fører til en økning i prisen på TV-pakken vår.
Årets EPSI-måling viser et troneskifte
Årets EPSI-måling viser et troneskifte
I år er det de små, lokale bredbåndsleverandørene som har scoret høyest på kundetilfredshet.
Paramount+
Paramount+ med nytt underholdningsunivers
Paramount+ har relansert og tilbyr sitt helt nye underholdningsunivers med tusenvis av filmer og serier for store og små, direkte i Telia Play!
TV 2 Play
TV 2 Play i TV-pakken
Nå får alle TV-kundene våre TV 2 Play Basis inkludert i TV-pakken! Vil du unngå reklamen, kan du velge inn TV 2 Play Film og serier for bare 20 poeng
Netflix i Telia Play
Netflix i TV-pakken
Nå kan du bruke TV-poengene dine til å velge inn Netflix i Telia Play.
Samarbeidspartner med Momentium
Kultur og underholdning i bygd og by
Noen av dem som er med på å skape et rikt kulturliv i regionen vår, er Momentium. Gjennom sine festivaler og konserter på ulike scener, skaper de mye god underholdning for store og små i lokalsamfunnet vårt.
Herd i manges hjerter
Herd i manges hjerter
Når du bestiller internett og TV fra oss får du muligheten til å velge en klubb, lag, kor, korps eller annen organisasjon som vi donerer 250 kroner til. Dette har gitt Sportsklubben Herd en solid pott til sine prosjekt.
Smittevern ved hjemmebesøk
Smittevern ved hjemmebesøk
Vi er alle opptatt av å delta i den felles dugnaden for å hindre ytterligere smitte av Covid-19. Her hos oss tar vi de nødvendige forholdsreglene, også når vi skal besøke kundene våre hjemme.
Førjulsgave til Eidsdal
Førjulsgave til Eidsdal
Det var god stemning i Eidsdal 1. desember, da vi feiret at fiberutbyggingen var ferdig i bygda. Med det er Fjord enda et skritt nærmere full utbygging av fiber i hele kommunen.
Nytt kontonummer
Ny avsender og nytt kontonummer
Fra og med 1. november er Tafjord Connect avsender av fakturaen for internett og TV. Vi har også nytt kontonummer.
Tafjord Marked blir Wattn
Når gode energier går sammen
Selskapene som driver med rådgiving og salg av strøm i energikonsernene TAFJORD, Sogn og Fjordane Energi (SFE), Tussa og Sognekraft har slått seg sammen og blitt Wattn.
Oppgradering av mailserveren for @mimer.no
Oppgradering av mailserveren for @mimer.no
Vi har gått over til et sikrere og mer oppdatert system for mail-serveren til webmailen. Dette betyr at alle som bruker @mimer.no-mail må endre innstillingene for å kunne sende og motta e-post.
Trådløst system til Bro
Trådløst system til Bro
Restauranthuset Bro i Ålesund sentrum har fiber og trådløst system fra TAFJORD.
Mer aktivitet i Spjelkavik IL
Mer aktivitet i Spjelkavik IL
Det er ingen tvil om at Spjelkavik IL har en stor heiagjeng. Da kundene våre fikk mulighet til å velge en organisasjon de ville at vi skulle donere 250 kroner til, ga dette svimlende 85.250 kroner til klubbkassa.
Get blir Telia!
Get blir Telia!
Telia styrker sin posisjon i markedet og har i dag lagt Get sine produkter inn i sin portefølje. Nå gleder vi oss til å se hva Telia kan gi oss av nye muligheter, som kan komme kundene våre til gode.
Planlegger felles satsing innen strømsalg
Planlegger felles satsing innen strømsalg
De tre energikonsernene TAFJORD, SFE og Tussa planlegger et felles selskap for strømsalg til privat- og bedriftsmarkedet i regionen.
Kortreist moro i Tafjord
Kortreist moro Tafjord
Du trenger ikke reise lenger enn til Tafjord for å oppleve noe litt utenom det vanlige i sommer. Her finner du nemlig det fantastiske aktivitetssenteret Ville Krefter.
TAFJORD og vindkraft
TAFJORD og vindkraft
Vindkraft skaper debatt både nasjonalt og lokalt. Mange tror at TAFJORD er tungt inne i utbygging av vindkraft og vi får mange spørsmål til hvordan vi stiller oss i den pågående debatten.
300 000 kroner til skolekorps
300 000 kroner til skolekorps
At skolekorpsene spiller en stor rolle på 17. mai, er det ingen tvil om. Og at de er aktive og engasjerte har vi nå også fått bevis for. Derfor ønsket vi å bidra litt ekstra til dem i år.
Vi bruker selgere fra Electi
Har du blitt kontaktet av en av våre flinke salgsrepresentanter? I tillegg til å ha egne selgere har vi et samarbeid med det Oslobaserte salgsselskapet Electi.
Endringer i kanalrekkefølgen
Endringer i kanalrekkefølgen
Det er noen endringer i kanalrekkefølgen i Get boX, samtidig som TV2 Humor går ut.
Fiber til jul på Nordøyane
Fiber til jul på Nordøyane
Utbyggingen av fiber til Fjørtofta, Harøy og Finnøy er nå avsluttet og de aller fleste kundene er allerede tilkoblet det nye fibernettet. Over 500 husstander på Nordøyane kan dermed kose seg med lynraskt internett og TV-løsningen fra Get denne julen.
Kundesenter på hjul
Kundesenter på hjul
Har du et problem med internett eller TV-løsningen som du ikke finner ut av selv?
Går sammen og styrker fibersatsingen
Går sammen og styrker fibersatsingen
Telekomvirksomhetene i TAFJORD og Nordvest Nett samles i Tafjord Connect AS fra 1. oktober 2019. Selskapet, som er et datterselskap i konsernet TAFJORD, vil med denne satsingen bli eid av Tafjord Kraft AS (80%) og Nordvest Nett AS (20%) i fellesskap.
Overløp på Zakariasdam
Overløp på Zakariasdam
På grunn av omfattende revisjon, står kraftstasjonen Tafjord 4 stille. Dette betyr at vannet fra Zakariasvannet får renne fritt over kanten for tiden. Et imponerende syn, synes vi, selv om vi gjerne skulle brukt vannet til kraftproduksjon
Fiberutbygging
Fiberutbygging
I forbindelse med at det har kommet en ny aktør på markedet som ønsker å bygge ut fiber, får vi mange spørsmål fra kunder. Vi ønsker derfor å klargjøre noen punkter for å unngå misforståelser.
Vi er med på laget!
Vi er med på laget!
TAFJORD fortsetter sponsorsamarbeidet med AaFK også i 2019.
Nå kan du betale fakturaen på Vipps!
Nå kan du betale fakturaen på Vipps!
Har du prøvd Vipps, vet du hvor enkelt det er. Og kanskje har du allerede oppdaget at eFakturaen nå kommer på Vipps også. Det har aldri vært enklere og raskere å få betalt regningene.
Wifi i Tafjordfjella
Wifi i Tafjordfjella
Som en gest til fjellvandrere blir det mulig å bruke Tafjord Kraftproduksjon sitt nett på noen av hyttene i Tafjordfjella.
1000 fiberlinjer til bedriftskunder
Tusen fiberlinjer til bedriftskunder
EHG Regnskap mener internett gjennom fiberlinjer er helt nødvendig for å kunne drive effektivt. Dette gjorde at vi kunne levere dem vår fiberlinje nr. 1000 til bedrifter!
10 år med Tafjord EnergiArena!
10 år med Tafjord EnergiArena!
I år er det 10 år siden vi startet opp med Tafjord EnergiArena. På denne tiden har et hundretall bedrifter til sammen spart 150 millioner kroner i energikostnader gjennom programmet!